Palvelut

Kaikki opaspalvelu soveltuvat niin alottelijoille kuin myös kokeneille kalastajille. Palveluita on tähän mennessä käyttäneet lapsiperheet, pariskunnat, ystäväporukat, yksin matkustavat, yritykset, polttariporukat, erityisrajoitteiset (esimerkiksi näkövammaiset) ja koulutusyhtymät.

Voit tulla vieraakseni nauttimaan hetken ajan hienoista elämyksistä tai viipyä pidempäänkin. Autan tarvittaessa majoituksen etsimisessä. Kun selaat sivua alaspäin näet esimerkkejä tällä hetkellä helposti toteutettavista tuotteista. Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä tarpeita vastaaviksi.

Raudun pilkkiretki Kilpisjärvellä

Täyden palvelun arktinen retki Käsivarren erämaahan, sopii myös aloittelijoille

Tuntureiden keskellä erämaassa pääset kauas kaupungin melskeestä ja arkielämän murheista. Väljässä luonnossa puhaltelee raikkaat erämaatuulet ja keli voi vaihtua hetkessä myrskystä kirkkaaseen auringon paisteeseen. Pilkkiretken toimintaympäristössä, Käsivarren perukassa sijaitsevat Suomen ainoat yli kilometrin korkuiset tunturit, nk. suurtunturit. 

Lue lisää

Lohiveneen vuokraus

Jo hieman kokeneemmalle soutajalle, aloittelijalle suosittelen aloittelevan lohenkalastajan pakettia

Vuokrauspisteet sijaitsevat Muonionjoella ja niitä on useita. Veneitä voidaan lisäpalvelusta siirtää haluamallesi kalastuspaikalle. Päävuokrauspisteet ovat Muonion kunnan sisällä paikoissa, joissa lohensoudun aloittelevan on helppo tutustua lajiin.

Lue lisää

Aloittelevan lohenkalastajan paketti

Erityisesti aloittelijoille suunnattu
Muonionjoki koskineen on tunteita herättävä paikka. Sen suuruus voi yllättää. Mieleen voi tulla ajatus, että kuinka on mahdollista saada kala nappaamaan vieheeseen. Joskus kokeneetkin kalamiehet sitä pohtivat. Ensimmäinen kerta joella lohta ja harjusta kalastamassa voi olla erittäin jännittävä ja rikas kokemus.
Lue lisää

Lohen ja harjuksen kalastus

Sopii aloittelijoille, perheille, elämyksen etsijöille sekä kokeneille kalastajille
Lohta ja harjusta on mahdollista kalastaa sekä veneestä että rannalta. Autan sinua valitsemaan oikeat kalastusvälineet ja vieheet kulloiseenkin tilanteeseen, jolloin sinun ei tarvitse tuntea toivottomuutta ison ja leveän virran rannalla. Sekä lohi että harjus majailevat vuoden ajasta riippuen hieman eri paikoissa jokea. 
Lue lisää
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram